«Наш край» підтримує земляків, які прославляють Херсонщину

2 года назад 0

Голова Херсонської обласної організації політичної партії "Наш край" Віталій Булюк розповів про зустріч з професійним гонщиком, відомим на всю Україну:
— Сьогодні познайомився із неординарним молодим чоловіком, професійним гонщиком, відомим на всю Україну і нашим земляком із Чорнобаївки Максимом Гарбузом.
Ще у червні в Одесі він отримав перемогу у першому етапі професійної української дрег-рейсинг серії. Одразу по тому ми домовилися про зустріч. Хотілося підтримати його, але довелося чекати довгі кілька місяці. Бо вже зовсім скоро в Запоріжжі на чергових перегонах Максим травмувався.
Нижче викладаю відео, яким він поділився. Скажу, цей хлопець має сталеві … характер. На такий ризик можна йти, коли справді без цього не можеш.

Ну й ще одне відео — його перемоги!!!

Грамоту від «Нашого краю» і презент вручали Максиму разом із друзями й колегами Сергій Рибалко і Олександр Александр Синенко. Всі ми водії зі стажем, а дехто й любить швидку їзду. Та після таких зустрічей хочеться сказати усім: бережіть себе на дорогах.
А Максиму Гарбузу бажаю надалі прославляти Херсонщину і наш край. А ми маємо підтримувати таких людей за можливості, — запевнив Віталій БУЛЮК.