Не Новим роком єдиним: до «Дня побєди» в окупованому Генічеську «прикрасили» вікна

2 недели назад 0

Студентів  Генічеського медичного коледжу примусили «приєднатися» до Всеросійської акції «Окна Побєди».

Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел новин.

Ця «акція» стала черговою частиною пропагандистської кампанії окупантів в українському місті. Зазвичай, традиція прикрашати вікна тематичними наліпками та малюнками, асоціюється з Новим роком та Різдвом. Але російська пропаганда безглузда і нещадна та використовує та краде все, що бачить.

Тож, напередодні 9 травня у всій Росії відбувається акція «Окна Побєди». Студентів примусили прикрасити вікна навчального закладу тематичними наліпками.

«Надзвичайно важливо приділяти особливу увагу патріотичному вихованню молодого покоління, адже саме вони — майбутнє Росії. Молодь повинна пам'ятати та шанувати подвиг усіх героїв отєчєства» , — підкреслив окупаційних міністр охорони здоров'я Херсонської області  Артиш Сат .
Російська пропаганда в навчальних закладах на окупованих територіях є серйозною проблемою, яка впливає на формування світогляду молоді та перекручує історичні події відповідно до політичних інтересів. Залучення студентів Геничеського медколеджу до акцій, що підтримують російську ідеологію, свідчить про спроби вплинути на молоде покоління через освітній процес.