«Незламні люди». Вихованці організації «Сонячні діти Херсонщини» виступили на концерті в Одесі

5 месяцев назад 0

Вихованці організації "Сонячні діти Херсонщини" взяли участь у концерті "Незламні люди". Захід відбувся 2 грудня в Одесі.

Про це розповіла очільниця херсонської організації "Сонячні діти Херсонщини"  Ірина Ханікова.

За її словами, до війни проводили фестиваль "Рандеву у мами". Цьогоріч в рамках фестивалю відбувся концерт "Незламні люди". Участь у ньому взяла інклюзивна театральна студія "Світло в тобі" під керівництвом Тетяни Михайлової, при громадській організації "Сонячні діти Херсонщини". Вихованці організації "Сонячні діти Херсонщині" на фестивалі в Одесі, 2 грудня 2023 року. Фото: Ірина Ханікова/Facebook
"У зв’язку з тим, що всі студійці роз’їхалися по Україні та за кордон, зібралися малим складом: Ліна Михайлова, Антон Куткин та Артем Хоменко. Репетирували онлайн, зустрілися 1 грудня в Одесі",  — розповіла Ірина.

Ірина Ханікова додала, що під час концерту показали два номери: один з найулюбленіших виступів студії танок "Щасливим бути" і другий дебют Артема Хоменка "Музичне попурі". Вихованці організації "Сонячні діти Херсонщині" на фестивалі в Одесі, 2 грудня 2023 року. Фото: Ірина Ханікова/Facebook
"Антон і Ліна живуть в Одесі, Артем приїхав з Вінниці. Всього взяло участь в концерті понад 30 колективів та солістів, в тому числі з інвалідністю. Організаторка концерту — Оксана Зятькова, з одеської благодійної організації "Сонячні діти", — каже жінка.