Нічиєю завершився матч «Таврії» проти «Вовчанська»

2 года назад 0

Сьогодні, 20 листопада, відбувся матч 19-го туру ЧУ Другої ліги (група Б) між «Вовчанськом» і «Таврією» на стадіоні "Нова Баварія". Матч кримчан проти харківських вовків пройшов напрочуд напружено, адже відкрити рахунок так і не вдалося жодній із команд.
Гра була непростою, у першому таймі жодна із команд не змогла відкрити рахунок. Не змінила ситуацію і компенсована арбітром хвилина до основного часу. Головний тренер Юрій Чумак обійшовся без замін.

На 53-й хвилині гарно прицілився у ворота суперника Барладим, але атака не принесла бажаного результату. Другий гольовий момент біля воріт господарів поля відбувся на 59-й хвилині. Захарченко пробив м‘яч, але рахунок знову залишився 0:0.
Після подачі з кутового ворота намагався пробити Гура на 73-й хвилині. Втім, рахунок вперто залишився без змін. На щастя, штрафний удар від суперника на останній хвилині матчу завершився теж нічим.
У доданих 5 хвилинах було аж два штрафні удари у ворота суперника. Перший — від Чмеленко та другий — від Яцика не допомогли відкрити кримчанам рахунок. За хвилину вище воріт «Таврії» пролетів простріл і від суперника.
Матч завершився твердим рахунком 0:0.
ФК "Таврія" Сімферополь