Норвегія передала спецавтомобілі одеським та херсонським рятувальникам

12 месяцев назад 0

Норвегія передала три спецавтомобілі для Одеського та Херсонського гарнізонів ДСНС.
Про це у  повідомило Головне управління ДСНС в Одеській області, передає .

«В Головному управлінні ДСНС України в Одеській області керівник пожежно-рятувальної служби з Королівства Даг Ботнен вручив ключі від 3 автомобілів для Одеського та Херсонського гарнізонів», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що така допомога стала можливою за підтримки Одеського обласного об’єднання церков євангельських християн-баптистів, які через благодійні фонди сприяли у придбані техніки для рятувальників Одещини. Колеги з Норвегії своєю чергою проявили ініціативу допомогти не лише одеським рятувальникам, а й херсонським.

Зазначається, що така допомога стала можлива за підтримки Одеського обласного обєднання церков євангельських християн-баптистів, які через благодійні фонди сприяли у придбані техніки для рятувальників Одещини. Колеги з Норвегії, в свою чергу, проявили ініціативу допомогти не лише Одеським рятувальникам, але Херсонським вогнеборцям.
Як повідомлялося, Волинська, Рівненська, Сумська, Дніпропетровська та Івано-Франківська області отримали 12 автомобілів швидкої медичної допомоги, придбані «Медичними закупівлями України» в межах ініціативи United24.