Нова пошта відкрила у Польщі вже 15 відділень: у яких містах працюють

1 год назад 0

Представництва компанії відкриті у семи польських містах. Приймають відвідувачів щодня. Найбільше відділень працюють у Варшаві

Логістична компанія "Нова пошта" відкрила 15 відділень у семи польських містах. У представництвах працюють українці, які обслуговують відвідувачів як українською, так і польською мовами. Про це  прес-служба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

В Україну можна надіслати посилки вагою до 30 кг. Це також стосується і отримання. Термін доставки – від 5 днів. Доступна оплата послуги як готівкою, так і карткою.

Поштові відділення працюють щодня. З понеділка по п'ятницю відвідувачів приймають з 08:00 до 20:00, у суботу та неділю – з 09:00 до 18:00.

Найбільше відділень компанія відкрила у Варшаві, де працюють чотири представництва. У Любліні, Вроцлаві, Гданську, Познані та Кракові знаходиться по два відділення, у Жешуві – одне.

Нагадаємо, у 2022 році "Нова пошта" планує завершити два великі інфраструктурні проекти. Йдеться про будівництво сортувальних терміналів в Одесі та Києві.