Нова пошта у Херсоні відкрила вже 8 відділень та встановила 2 бетонних укриття для мешканців міста.  

1 год назад 0

Нова пошта вже відновила роботу третини своїх відділень у Херсоні. Наразі вже працюють 8 відділень, а до кінця місяця планується відкриття ще двох.   
 
Щодня у Херсон компанія доставляє більше 3000 посилок та вантажів із продуктами, одягом, ліками тощо. Усі необхідні речі можна отримати у відділеннях, які працюють щодня з 9:00 до 17:00, або замовити на адресу. Кур’єрська доставка Нової пошти працює без вихідних у 5 районах Херсона та доставляє не тільки посилки, але й вантажі вагою до 1000 кг.   

Також сьогодні Нова пошта встановила два бетонних укриття в Суворовському та Дніпровському районах Херсона, щоб  захистити мешканців від артилерійських обстрілів. Розташовуються вони поблизу зупинки громадського транспорту на розі вулиць Університетської та Миру, а також поряд із залізничним вокзалом. Укриття виготовлене з залізобетонного каркасу та має товщину стін – 25 см, а стелі – 30 см.  Кожна споруда  має по 10 сидячих місць, а загалом розрахована на 18 людей. Нова пошта подбала про зручність сховища: усередині є лави, розетки та освітлення.  

Взагалі, в Херсонській області Нова пошта відновила роботу вже у 8 населених  пунктах. Наприкінці року окрім роботи у  Високопіллі, Великій Олександрівці та Архангельському, Нова пошта запрацювала у:  

• Чорнобаївка — поштове відділення до 200 кг, яке працює щодня з 09:00 до 15:00 на вул. Покровська;   
• Нововоронцовка — мобільне відділення на вулиці Гагаріна працює щодня з 14:30 до 15:30;  
• Дудчани – мобільне відділення на вул. Центральна працює щодня з 11:30 до 12:30;  
• Новоолександрівка – мобільне відділення працює щодня з 13:00 до 14:00 на вул. Центральна;  
• Білозерка — поштове відділення на вул. Свободи до 200 кг працює щодня з 09:00 до 15:00.  

Кожне відділення Нової пошти оснащене генератором та модулем Starlink. Мешканці можуть вільно заходити у відділення, заряджати свої пристрої та зв’язуватися з рідними.    

Знайти найближче працююче відділення та дізнатися графік його роботи можна черезабо на.