Новий пожежний підрозділ з двома автомобілями з’явився на Херсонщині

2 недели назад 0

Створено ще один пожежний підрозділ на Херсонщині.

Про це  в пресслужбі ДСНС України в Херсонській області.

У дописі йдеться про те, що спільними зусиллями Головного управління ДСНС Херсонщини та керівництвом національного природного парку "Кам'янська Січ", новостворений добровільний пожежний підрозділ на Бериславщині. Зазначається, що у підрозділі на озброєні два пожежні автомобілі, які укомплектовано усім необхідним обладнанням для порятунку життів та гасіння пожеж, заступив на перше чергування. Фото: ДСНС України в Херсонській області "Приємно бачити, як поповнюються ряди рятувальників небайдужими до безпеки наших громадян людьми. Бажаю нашим добровольцям менше викликів у службі", — сказав начальник Головного управління ДСНС Херсонщини  Андрій Машаро .

У пресслужбі пообіцяли, що в свою чергу, ДСНС Херсонської області не зупиниться, а продовжить роботу в цьому напрямку, щоб жителі регіону почувалися постійно в безпеці. Фото: ДСНС України в Херсонській області Раніше повідомлялось про те, що на Херсонщині в Архангельському Бериславського району відкрили підрозділ пожежної охорони. Новостворена команда рятувальників дбає про безпеку жителів Високопільської громади. Для ефективної роботи з пожежогасіння Головне управління ДСНС України у Херсонській області передали громаді пожежний автомобіль, спецодяг для рятувальників та вогнегасники. Відтепер мешканці Архангельського зможуть швидко отримати допомогу у випадку пожежі або інших надзвичайних ситуацій.

Також повідомлялось про те, що на Херсонщині відкрили десяту бригаду пожежної охорони.Новостворена команда рятувальників дбає про безпеку жителів однієї з громад Бериславського району. 

Крім того у Миролюбівці Білозерської громади Херсонщини запрацював підрозділ пожежної охорони. Благодійники передали його фахівцям пожежний автомобіль та пікап, завдяки яким вогнеборці зможуть оперативно прибувати на місця подій та ліквідувати пожежі.