О 13.00 херсонці попрощаються з іще одним АТО-вцем, який пішов уже із мирного життя

7 лет назад 0

Бійця батальйону "Прикарпаття" Андрія Капловушка проведуть сьогодні від ритуального будинку на Старостіна о 13.00

Він помер у суботу — розрив аорти. Похований буде у селі Скадовка Чаплинського району. херсонські побратими та патріоти матимуть можливість провести його сьогодні о 13.00 від моргу на Старостіна. Про це повідомила у фейсбук координаторка роботи з ветеранами та учасниками АТО Наталя Возаловська:

Друзі, сьогодні прощаємося з учасником бойових дій Андрієм Клапоушко. На прохання мами, Андрія поховають у селі Скадовка Чаплинського району. У 13.00 Андрія будуть забирати з моргу на Старостіна. Хто має можливість просимо прийти.

У суботу помер учасник бойових дій з Херсона Андрій Клапоушко. Андрій служив санітаром — стрільцем у батальйоні "Прикарпаття". Після повернення з фронту активно зайнявся працевлаштуванням, приймав участь у різних програмах щодо відкриття своєї справи. Часто приходив до нас у Центр з дітками. Останній раз був зовсім недавно, їздив з хлопцями на чемпіонат з футболу до Києва. Про те, що хворіє не згадував, як і усі наші атовці. І тепер його не стало, якщо правильно зрозуміла, розрив аорти. А можна ж було вчасно підлікуватися, але він постійно думав про сім"ю.
Боляче, коли від нас ідуть найкращі.
Вічна пам"ять ….

 

За словами близьких до родини Капловушків, після смерті батька сімя почувається не нато стабільно у фінансовому плані. Після нього лишилися дружина та четверо дітей, а також борги. Посильну допомогу їм уже надали, пише Наталя Возаловська, утім кожна гривня буде для цієї робини немарною:

Дуже прошу допомогти розрахуватися з боргами. Перший внесок внесли от.Сергій Чудинович і от. Андрій, ми від центру. Не залишайтеся байдужими! Давайте допоможемо родині!

Ощадбанк 4790 7000 0813 7177 Галина