Окупаційна влада скасувала автобусні маршрути між Херсонською областю і Кримом

9 месяцев назад 0

На Херсонщині з 12 серпня окупаційна влада тимчасово скасувала автобусне сполучення між окупованими населеними пунктами і Кримом.

Про це  так зване "Міністерство транспорту Херсонської області".

За даними окупаційного міністерства, призупинені маршрути Генічеськ — Сімферополь, Новотроїцьк — Сімферополь, Нова Каховка — Сімферополь та Генічеськ — Джанкой.

Також так званий "во губернатора Херсонщини" Володимир Сальдо у пропагандистських ЗМІ заявив, що на відновлення зруйнованого Чонгарського мосту знадобиться не менш як місяць.

Що відомо про зруйновані мости в Генічеському районі Херсонської області Раніше окупаційна влада заявила, що в районі Чонгарського мосту пролунали сильні вибухи. Є пошкодження дорожнього полотна автомобільного мосту.

29 липня про удар по Чонгарському мосту між Херсонською областю та Кримом заявили в управлінні стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ.

Пізніше в Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ повідомили про ураження Силами оборони Чонгарського та Генічеського мостів 6 серпня.

Також 22 червня Сальдо заявив про пошкодження мосту на Чонгарі, розташованому на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом. В пошкодженні мосту, який сполучає Херсонщину з Кримом, він звинувачує Сили оборони.