Окупанти на Херсонщині пиячать і стають жертвами партизанів: в «Атеш» розповіли про ситуацію

5 месяцев назад 0

Російські загарбники на тимчасово окупованій території Херсонської області пиячать. Завдяки цьому українським партизанам стає легше виловлювати та ліквідувати росіян.

Спостереження за вічно п'яними окупантами рух спротиву веде у Новоолексіївці. Про це в  повідомляє військовий рух українців та кримських татар "Атеш".

За словами партизанів, у Новоолексіївці російських військових часто можна зустріти у нетверезому стані. Це дає можливість руху опору набагато ефективніше ліквідувати особовий склад ворожої армії.

Також партизани зазначили, що російські загарбники мають низький моральний дух. Це пов'язано насамперед із величезними втратами на фронті.

"Кількість наших переслідувачів тільки зростає! Спротив набиратиме все більших обертів, поки останній російський військовий не буде ліквідований", – заявили в русі "Атеш".

Нагадаємо, російська терористична армія намагається зайняти позиції українських військових на лівобережжі Херсонської області. Для цього ворог перекидає туди десант. Зокрема, загарбники намагаються проникнути до тилу ЗСУ та вибити українських захисників із лівого берега.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти вдалися до зміни тактики оборони на лівобережжі Херсонщини, де українські воїни утримують плацдарм у районі Кринок. Загарбники посилили артилерійські удари по позиціях Сил оборони України та завдають по них авіаційних ударів.