Окупанти на ТОТ Херсонщини роздають продуктові набори на мобільних виборчих дільницях

8 месяцев назад 0

На тимчасово окупованих територіях росіяни продовжують “єдиний день голосування” і всяліко намагаються намалювати високу явку. Для цього навіть почали видавати продуктові набори на мобільних дільницях.

Про це .

У РФ вже 8 день (на Луганщині та  Херсонщині 6-й день ) триває так зване “голосування” на вулиці та за місцем проживання людей. Весь цей фарс під назвою “вибори”, де немає виборів, має на меті одну чітку пропагандистську мету: продемонструвати “легітимність” російської влади на ТОТ та продемонструвати “єдність нації” навколо президента Росії.

Проте важливим нюансом є те, що жителі ТОТ неохоче відвідують дільниці й тому окупанти вигадали схему, в якій відсутність явки на “виборах” можна приховати. Тому “голосування” розтягнули. Аби порожні дільниці 8-10 вересня можна пояснити тим, що всі вже проголосували раніше.

Проте навіть на “мобільних дільницях” ажіотажу не спостерігається й  тому на Херсонщині окупаційна влада почала роздачу продуктових наборів поруч з “пунктами голосування” для створення потрібної картинки для “медіа”.