Окупанти продовжують проявляти цікавіть до нерухомості громадян

1 неделя назад 0

Про прийняття Херсонською «обласною думою» «закону» «Про особливості регулювання майнових і земельних відносин у Херсонській області» повідомляє телеграм-канал фейкової структури.

Як розповіла ставлениця окупантів Тетяна Томіліна: «Нерухоме майно жителів регіону не повинно знаходитись у підвішеному стані, як часто відбувається зараз, під час інтеграції».

Інший колаборант Юрій Ковальов, якого росіяни призначили «головою комітету з аграрної політики, земельних відносин і екології», додав: «Прийнятий закон сприятиме скорішій інтеграції регіону у правове поле РФ і дасть можливість жителям законно розпоряджатись своєю власністю, відчувати себе захищеним і впевненим у своїх правах. Крім цього, він сформує законодавчу основу для того, щоб майно, яке може приносити дохід, наповнювало бюджет області -тобто виконувало своє функціональне призначення». А поки Ковальов лише про цей дохід заявляє, голова окупаційної адміністрації Нової Каховки Віталій Гура вже його, скоріш за все, має. Хоч і заперечує це у своїй заяві.

«У мережі розповсюджується фейкова інформація, що міська адміністрація Нової Каховки опечатує об’єкти нерухомості з вимогою до власників з’явитись в адміністрації, — сказано у заяві, розміщеній у соцмережах. —  Ця інформація не є правдивою!.. Новокаховська міська адміністрація не займається переоформленням нерухомості, а тим більше не займається вилученням нерухомості у громадян».

Знаючи, що творять окупанти і їх слуги на Херсонщині, особливо, біля лінії фронту, слова Гури звучать аж надто непереконливо.

Богдан СТРАЖАК,