Окупанти провели автопробіг на честь Дня Росії в Генічеську: з кожним таким заходом учасників меншає

3 месяца назад 0

Окупанти провели автопробіг на честь Дня Росії у  Генічеську .

Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел новин.

В тимчасово окупованому Генічеську окупанти організували автопробіг на честь Дня Росії, у якому взяли участь проросійськи налаштовані мешканці та колаборанти. У колоні, що проїхала вулицями міста, було близько 50 автомобілів з російськими державними прапорами.

«День Росії – це свято незалежної, сильної, багатонаціональної країни. Це день, коли кожен громадянин може пишатися своєю Батьківщиною» , – заявила співголова «Народного фронту Херсонської області»  Наталія Тищенко .
Варто зазначити, що з кожною такою пропагандистською подією учасників стає все менше. Минулі пробіги, які були приурочені до виборів та інших подій в окупованому Генічеську, збирали більше учасників, кількість яких поступово зменшується.

Це може бути повʼязано не тільки з тим, що навіть затяті прихильники Росії вже втомлюються від «ура-патріотизму», який навʼязує кремлівська пропаганда, а і з тим, що справи в окупованому Генічеську у загарбників стають дедалі гіршими. Через тотальне зниження зарплат у працівників бюджетної сфери почався поступовий відтік людей з міста. Настрої у місцевих колаборантів також не на висоті.