Окупанти створюють атмосферу страху серед молодого покоління: вони називають це «профілактика»

4 месяца назад 0

Окупанти на  Херсонщині  розпочали черговий етап своєї пропагандистської кампанії, спрямованої на залякування та маніпуляцію молоддю.

Про це редакції Район.Генічеськ стало відомо з окупаційних ЗМІ.

Співробітник «Слідчого комітету Росії»влаштував «профілактичну лекцію» для учнів  Новотроїцької громади, яка фактично виявилася сеансом тиску і залякування дітей.

Слідчий «Бериславського міжрайонного відділу» не тільки демонстрував криміналістичний чемодан, що використовується в роботі слідчих, але й акцентував увагу на кримінальній відповідальності, використовуючи це як інструмент залякування для школярів віком від  6 до 11 класу . Він окремо зосередився саме на кримінальній відповідальності, яка настає в разі порушення їхнього російського законодавства.

Загарбники свідомо використовують такі заходи, щоб створити атмосферу страху серед молодого покоління. Проведення справжніх уроків, присвячених криміналістичним та юридичним аспектам, не вимагає застосування таких методів психологічного тиску і зосереджуванності на відповідальності, які використовують окупанти.

Ці спроби вплинути на дітей свідчать про безжальний характер окупаційної пропагандистської та репресивної машини та їхнє намагання змінити мислення молодого покоління відповідно до своїх кремлівських наратив.