Окупанти “знайшли” винних у постійних відключеннях світла

3 месяца назад 0

Непроханий гість з росії павєл савранскій міг би бути міністром в уряді Азарова, але став ним в окупаційному уряді Херсонської області. Міг би, бо у нього, як і у поганої пам’яті прем’єр-міністра, у всьому винні «папєрєднікі». Саме українці, заявив окупант, винні у частих відключеннях електроенергії на лівобережжі. Сказав це в інтерв’ю окупаційному порталу «Херсонка.ру».

«Українські власті не приділяли цьому достатньо уваги, 
— сказав фейковий міністр паливно-енергетичного комплексу. — Знос складав 80 %. Лише вдумайтесь: не 50, не 60, а 80 %!»

Вдумались. І от до якого питання прийшли: а чому «велика» росія, яка вже два роки тримає в окупації частину нашої області, досі не замінила ці, буцімто, зношені мережі? Два роки — це великий термін. Може тому, що росія прийшла лише вбивати і грабувати?!
Мабуть, боячись, що йому не повірять одразу, «міністр» вигадав ще одну причину відключень — «обстріли з боку ЗСУ». «Ось це наша найбільша болячка»,  — додав. Ну, по-перше, ваша найбільша болячка, окупанти, ще попереду. А по-друге, ЗСУ, мабуть, вас попереджають про свої обстріли? Як інакше можна, наприклад, розцінювати наступне оголошення окупаційних енергетиків у соцмережах: « З 12 лютого у Скадовську планується призупинити подачу електроенергії. Світло будуть вимикати щоденно з 7.30 до 16.30 з 12.02 по 16.02».

Богдан СТРАЖАК,