Олександр Слісаренко з Горностаївки вже рік у полоні росіян – що про це відомо

10 месяцев назад 0

3 серпня 2023 року минає рік, директор Горностаївської комунальної установи «Терцентр» Олександр Слісаренко у полоні. Розповідаємо, що наразі про нього відомо.

Як затримали Олександра Слісаренка

3 серпня 2022 року…

Цей злощасний день горностаївцям запам'ятався моторошними подіями, що примусили багатьох мешканців громади задуматися: жити в окупації небезпечно.

Того літнього ранку в смт Горностаївка, Каховського району Херсонської області російські військові захопили в полон двох чоловіків: Дмитра Ляхна — голову Горностаївської територіальної громади (його випустили через 5 місяців полону) та Олександра Слісаренка — директора КУ "Терцентр", волонтера (він до цього часу перебуває в полоні).

Тоді збройні формуваннями російської федерації оточили їхні будинки — виставили військову техніку та автоматників. Викрадення супроводжувалось побиттям та знущаннями, які тривали близько 3-х годин, а потім їм зв’язали руки, наділи на голови мішки й в одній нижній білизні кинули до мікроавтобусу та повезли в невідомому напрямку. Зокрема Олександр, за словами свідків, три години стояв на колінах, його били у дворі, перевернули весь будинок, а потім повезли…

І ось уже рік громадянин України, Олександр Слісаренко, перебуває в жорстокому полоні росіян. Де він, що з ним — ніякої інформації немає.

Рік невідомості… Проте рідні та земляки вірять, що він живий, і прийде час — повернеться додому.

Можливо хтось має інформацію про його місцезнаходження — рідні просять повідомити.

Контакти для зв'язку

Якщо Ви маєте хоч будь-яку інформацію про Олександра Слісаренка та його місце перебування зателефонуйте будь ласка його рідним.

099 339 70 74 — Слісаренко Руслан (син)