Олександр Співаковський побажав у Новому році рухатись тільки вперед

2 года назад 0

Ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський привітав з Новим роком
— Дорогі друзі! Ось і підійшов до завершення 2021 рік. Яким він був? Однозначно непростим. Світ стрімко змінюється і ми поступово звикаємо до інших умов життя. І те, що декілька років тому здавалося дивним, наразі стало звичними речами. Рік, що минає, зробив нас сильнішими й мудрішими, дав потужний поштовх до реальних змін на краще.
Херсонський державний університет – один із небагатьох освітніх закладів, який ні на день не зупиняв свою роботу та забезпечував якісний освітній процес. І, звісно, нам є чим пишатися! Ми впевнено тримаємо лідерські позиції серед закладів вищої освіти Херсонщини, підвищуємо рейтингові позиції, розширюємо кордони співпраці з міжнародними партнерами, розвиваємо інфраструктуру в університеті, відкриваємо нові сучасні лабораторії на факультетах. Ми є частиною екосистеми міста і надалі працюємо над збереженням людського капіталу.
Радують своїми досягненнями й студенти. Це наша спільна робота — потужної, згуртованої команди однодумців, які мають спільну систему цінностей – працювати в найкращому і найпотужнішому освітньому закладі та жити в незалежній, європейській державі.
Тож я хочу побажати всім міцно тримати долю в своїх руках, розширювати коло інтересів та друзів, рухатися тільки вперед! Щастя в Новому році!