Оперативна ситуація по районах Херсона

2 года назад 0

Херсонська міська рада інформує про оперативну ситуацію в районах міста (станом на ранок 03.03 2022)
У Суворовському районі займаються обстеженням будинків, що постраждали під час обстрілів.
Нагадаємо: снаряди загарбників потрапили у багатоквартирні будинки по вул. 49 Гвардійської дивізії, 28 та Академіка Тарле, 2 й 4. Горів пошкоджений газопровід. 1 людина загинула, 4 постраждали. Пожежу ліквідували наші рятувальники.
За словами голови Суворовської райради Андрія Задніпряного, зараз аналізуються потреби підопічних Територіального центру соціальної допомоги, в якому знаходяться лежачі хворі, та сімей із категорії тих, що опинилися у складних життєвих обставинах. Людей потрібно забезпечити продуктами харчування. Шукають транспорт для постачання хліба.
Корабельний район. Голова Корабельної районної ради Наталія Чорненька, знаходиться у будівлі райради, координує постачання продуктів харчування по кричущим потребам. Окрім того, займається людьми, що отримали осколкові поранення.
Дніпровський район . Будівля райради потрапила під обстріли. Повністю обстріляний кабінет голови Анатолія Толокнова. Зараз обстежують три квартири, в яких сталася пожежа через потрапляння снаряду в будинок по вул. Перекопській, 171.
Нагадаємо: внаслідок бойових дій горіло 4 квартири по вул. Перекопській, 171 та 173. У будинку №171 – з третього по п’ятий, 1 квартира на 3 поверсі будинку №173. У цій квартирі загинула людина, особовий склад ГУ ДСНС врятував 10 людей, серед яких жінки, одна людина з інвалідністю та дворічна дитина. Через пожежу, що сталася внаслідок обстрілів в одній з квартир по вул. Перекопська, 173, відключили від газопостачання 16 квартир будинку.
За словами Анатолія Толокнова, проблеми з постачанням продуктів харчування для сімей-опікунів вирішені, є потреба в ліках. Збираються й опрацьовуються дані по потребам різних соціальних верств населення району.