“Папа Коля” і “Вєлічіє Отчізни”: у Генічеську продають цукерки з дивними назвами

2 месяца назад 0

Як там Тютчев писав? «Умом Россию не понять…» І не посперечаєшся! У якій іншій країні, наприклад, могли б назвати ковбасу «Папа может»? А чіпси — «Грызли»? Та нехай би лише чіпси, так ще ж і смажений зелений горошок! Бр-р-р! Як таке взагалі їсти можна?
Тим часом в окупованому Генічеську продаються не лише ці товари з росії. Особливої уваги заслуговують цукерки. Точніше, їх назви. Оскільки всі вони на один смак (всі приторно солодкі) маркетологи (чи хто там на росії «креативними» назвами займається) змушені були шукати привабливі назви. У результаті знайшли відлякуючі.

Найдешевшими серед «креативних» цукерок є «Котики хотят молочка» і «Я от бабушки ушел», які у магазинах Генічеська продають по 595 руб/кг.

Трішки дорожчими є «Скучаю по тебе» — 630 руб/кг. Цукерки з назвою «Плотник Вася» коштують 666, «Вкус твоих губ» — 673, «Заначка от жены» — 679, «Слеза мужчины» — 823, «Укус женщины» — 833, «Папа Коля» — 838 руб/кг. Найдорожчим є «Величие Отчизны», яке продається по 850 рублів за кілограм.

Борис ВИНОГРАДОВ,