Партія "Нам тут жити" має стати партією патріотів Херсонщини

4 года назад 0

Політична партія Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» створена для того, аби будувати майбутнє разом з жителями Херсонщини.
І сьогодні до лав політсили можуть приєднатися порядні, чесні, небайдужі люди, в яких є бажання – розвивати Херсон и Херсонщину, зробити наш край потужним, комфортним регіоном, де живуть щасливі родини.
Як наголошує народний депутат від Херсонщини, голова політичної партії «Нам тут жити» Ігор Колихаєв , завдання сформувати якісну команду на місцеві вибори, яка зможе зрушити Херсон з того місця, на якому він, на жаль, зараз. Для цього маємо зробити усіх херсонців прихильниками партії.
В Херсонській міській та обласній радах вже сформовано депутатські групи «Нам тут жити». До них увійшли політики з різними уподобаннями, але їх об’єднує одне – всі вони хочуть, щоб на Херсонщині відбулися позитивні зміни і кожна людина, родина відчула себе щасливою та змогла пишатися своєю батьківщиною.
« Безумовно, це дуже хороший старт для формування потужного регіонального ядра, тому як завдання стоїть дуже просте і одночасно складне – привести до місцевих органів влади якісних і високопрофесійних людей. І те, що в групу Херсонської міської та обласної рад увійшли представники різних політсил – добре!
Також буду радий вітати подібні об’єднання і в районних радах Херсонщини, в ОТГ. Я ніколи не вішав і не буду вішати ярлики на людей за ту чи іншу приналежність до тих чи інших політичних партій. Ми всі херсонці і нам тут жити. Ніхто крім нас не буде піднімати і розвивати регіон », – зазначив народний депутат Ігор КОЛИХАЄВ .