Партизани виявили окупантів та військову техніку у Дніпрянах

2 месяца назад 0

На тимчасово окупованій території Херсонської області у Дніпрянах Новокаховської міської територіальної громади перебуває особовий склад окупантів та військова техніка ворога.

Хто повідомляє: партизанський рух 

Що відомо? “С.Р.О.К. передає привіт окупантам та колобкам на ТОТ Херсонської області. Наші очі повідомляють, що на даній території знаходиться особовий склад окупантів (близько 100 осіб). Також бачимо орківську техніку: 4 КамАЗи з військовими номерними знаками та багато легкових автомобілів без номерних знаків, але з Z символікою”, – йдеться у дописі.

С.Р.О.К. наголошує, що першу партію “подарунків” окупанти вже отримали – удари Сил оборони України по аеродрому у Гвардійському. Наступна партія “подарунків” вже готова.

С.Р.О.К. (скорочення від "Смерть російським окупантам та колаборантам") – військовий партизанський рух на тимчасово окупованих територіях України, створений місцевими активістами унаслідок військового вторгнення РФ.

Що було раніше? Російським окупантам попри «м’ясні штурми» не вдається захопити українські позиції на лівому березі Дніпра у Херсонській області.

Про це в етері телеканалу повідомила керівниця координаційного пресцентру Сил оборони півдня України  Наталія Гуменюк .

Вона зазначила, що росіяни намагаються «уточнити», наскільки міцно тримаються Сили оборони України за позиції на лівому березі, але зустрічаються з відсіччю та змушені з втратами повертатися на свої вихідні позиції.

"За минулу бойову добу ми зафіксували дві спроби штурмувати наші позиції, перевіряти нашу оборону. Знову без бронетехніки, знову в пішому порядку і фактично «м’ясними штурмами». Якщо говорити про втрати ворога за минулу добу — це 75 окупантів, понад 60 з яких якраз у районі Кринок. Ось такого рівня втрат ворог зазнає після навіть двох штурмів",
— розповіла речниця.

Гуменюк окремо наголосила, що контрбатарейна робота Сил оборони зосереджена на тому, щоб полегшити життя людей на правому березі, на деокупованих територіях, куди окупанти спрямовують свої артилерійські снаряди та дрони.