Патрульній поліції Херсонщини виповнилося 5 років

3 года назад 0

Рівно 5 років тому перші патрульні Херсона склали присягу та того ж вечора заступили на своє перше патрулювання. Відтоді вони щодня на варті спокою та порядку.

А сьогодні, 8 лютого 2021 року, з нагоди п’ятої річниці початку роботи патрульної поліції в місті та області в Головному управлінні відбулося урочисте шикування.

— Сьогодні виповнюється 5 років нашому управлінню. За цей час ми встигли зробити чимало, але впевнений, що ще більше попереду. Адже у нас справжня дружня й міцна команда і разом ми подолаємо будь-які перепони. Я пишаюсь служити разом із вами, — зазначив у привітальному слові очільник управління Константин Дронгаль.

Під час шикування кращі патрульні отримали подяки та нагороди від керівництва управління та Департаменту патрульної поліції, Головного управління Національної поліції області, органів місцевого самоврядування Херсона та області, військової частини 3056 Національної гвардії.

Також ті поліцейські, які служать вже 5 років, отримали спеціальні відзнаки — тепер їх комірці прикрашають нагородні значки.