Переваги пневматичної зброї

2 года назад 0

Перші зразки пневматичної зброї з’явилися досить давно: приблизно двісті років тому. Зараз у повнолітніх громадян України є можливість купити, а не лише пневматичні гвинтівки. Зробити це зручніше за все в інтернет-магазині ВАНКЛІК. Тут є моделі для:

  • розважальної стрільби;      

  • спорту;

  • військово-тактичних ігор;

  • полювання.

Великий асортимент та доступні ціни – головні, але не єдині переваги інтернет-магазину.

Точність пострілів

Помилкова думка, що пневматика може використовуватися лише на невеликих дистанціях. Якщо мова йде про пістолети, то вони без проблем влучають в цілі з 10-15 метрів. Спортивні моделі влучають в мішені з більш великих відстаней.

Пневматична рушниця може вражати цілі з відстані до 100 метрів. Тому є спеціальні рушниці для полювання.

Простота обслуговування

Власники вогнепальної зброї знають, що вона потребує регулярного обслуговування. Чистка ствола потрібна майже після кожного пострілу. Якщо цього не робити, то досить скоро знизиться якість стрільби, а згодом і сама зброя вийде з ладу. Тому власнику потрібно купувати спеціальні аксесуари для обслуговування (мастила, шомполи тощо).

Пневматика в цьому питанні більш надійна. Чистка ствола потрібна через 300-500, а то і тисячі пострілів. Обслуговування полягає в нанесенні спеціального мастила, яке очищає ствол зсередини. Засоби для чистки коштують дешевше.

Крім того, боєприпаси до пневматики можна носити в кишені або зберігати в шафі. Для зберігання та носіння патронів для вогнепальної рушниці або пістолета є досить суворі правила. 

 

Схожість зброї

Пневматичні пістолети і рушниці часто копіюють з вогнепальних моделей. Схожість дуже висока, тому навіть професіонал не зможе їх розрізнити. Схожість не лише зовнішня – вага пневмата також ідентична.

Така особливість дозволяє ознайомитися з пістолетом, револьвером або рушницею. Досить часто ідентичність з вогнепальною зброєю рятувала життя: достатньо продемонструвати нападнику пневмат, щоб він негайно припинив свої злочинні дії.