Під ранок ЗСУ завдали результативних авіаударів на Півдні

2 года назад 0

Українська авіація продовжує нищити ворогів на Півдні. Під удар наших літаків потрапили командні та опорні пункти противника.

Авіація ЗСУ продовжує ефективно завдавати удари по ворогу у південних регіонах України. Про це розповіла начальниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк в ефірі всеукраїнського телемарафону.

Знищено командний та командно-спостережний пункти ворога Було завдано в зоні ураження 10 авіаційних ударів, досить результативних. Знищено командний пункт, командно-спостережний пункт ворога та 5 опорних пунктів, – наголосила Гуменюк.

Також лише за останню добу "злетіли у повітря" принаймні 6 російських складів з боєкомплектом. Вже ближче до світанку українська авіація відпрацювала ще кілька ударів. Наразі результати дорозвідуються, проте є дані, що ці атаки були результативними.

Ворог реагує на активність ЗСУ Ворог реагує на активність української армії. Противник посилює обстріли з далекої відстані. Так вночі знову під вогонь росіян потрапив Миколаїв, використовувались нетипові снаряди С-300.