Підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво з БФ «Корона Князів Острозьких»

1 год назад 0

Сьогодні голова Благодійного фонду «Корона Князів Острозьких» та почесний консул Робертас Габулас перебував у Херсоні. Зокрема він зустрівся з начальником Херсонської міської військової адміністрації Галиною Луговою.

Під час зустрічі обговорили низку нагальних питань щодо життєзабезпечення міста та в результаті було підписано меморандум про наміри та співпрацю між Херсонською міською радою, Благодійним фондом «Корона Князів Острозьких» /почесним консульством Литви в Луганській області.

Документ включає в себе низку напрямів співробітництва, які планується здійснюватися сторонами, зокрема, питання соціального захисту та соціальної роботи з сім’ями Громади, які опинились в складних життєвих обставинах.

Крім того, організація та здійснення навчання, на території Громади щодо підвищення рівня професійної компетентності надавачів соціальних послуг та партнерських організацій.

Також планується організація спільних з Міською радою просвітницьких заходів, спрямованих на підвищення рівня обізнаності громадян щодо соціального захисту, шляхом проведення конференцій, семінарів, тренінгів, круглих столів, зустрічей, прес-конференцій, форумів, зборів тощо.