Поліцейські Херсонщини евакуювали з-під ворожих обстрілів 72-річну жительку Берислава

2 месяца назад 0

російські військові не припиняють обстрілів мирного населення та цивільної інфраструктури Бериславського району. Вогонь ведеться постійно і з різного роду озброєння – від дронів до РСЗО та авіації.

Під регулярними смертельними атаками перебуває й Берислав. Вибухи лунають у місті майже щогодини, пошкоджуючи житлові та адміністративні будівлі, несучи смерть і спустошення. Місцеве населення іноді навіть просто не може вийти на вулицю. Особливо страждають люди похилого віку, які досі залишаються у районному центрі.

На допомогу приходять працівники територіального підрозділу поліції. Так, нещодавно до поліцейських сектору реагування патрульної поліції Бериславського відділу поліції звернулися волонтери з проханням допомогти евакуювати 72-річну місцеву жительку.

Не дивлячись на постійні атаки російських окупантів, поліцейські на спеціальному автомобілі прибули за адресою та оперативно з дотриманням максимальних заходів безпеки вивезли маломобільну жінку з небезпечного району і передали її медикам та волонтерам. Наразі життю евакуйованої нічого не загрожує.

Поліцейські продовжують нести служби у небезпечних районах області, які перебувають під постійними обстрілами російських окупантів. Зокрема, правоохоронці допомагають людям та евакуйовують їх до більш безпечних місць.