Понад 90 обстрілів за добу: на Херсонщині загинула дитина, ще одна та п’ятеро дорослих — поранені

8 месяцев назад 0

Російська армія упродовж 14 вересня з реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, протитанкових ракетних комплексів, танків, гранатометів та безпілотників 91 раз обстріляла Херсонську область.

Про це в Telegram повідомив голова ОВА Олександр Прокудін.

За добу по території області військові РФ випустили 349 снарядів, по Херсону — 20. Влучили в адмінбудівлю та церкву у Бериславському районі, об'єкт критичної інфраструктури у Херсонському, територію заводу у Херсоні. Обстрілювали житлові квартали, йдеться в повідомленні.

Внаслідок російської збройної агресії загинула дитина, ще одна та п'ятеро дорослих отримали поранення, повідомив Прокудін.

Що відомо про обстріли Херсонщини 14 вересня 2023 року За даними Генштабу, протягом доби російські військові обстріляли з артилерії та мінометів понад 10 населених пунктів на Херсонщині. Серед них Гаврилівка, Зміївка, Токарівка, Антонівка, Велетенське та Станіслав.

Армія РФ з артилерії обстріляла Новодмитрівку на Херсонщині. Загинув 6-річний хлопчик, його 13-річного брата у важкому стані доправили до лікарні. Також поранені троє сусідів, які намагалися їм допомогти.

Російські війська обстріляли поле поблизу Миколаївки на Херсонщині. Поранені двоє чоловіків, Їх шпиталізували.

Також військові РФ обстріляли Михайлівку на Херсонщині. Зруйнована адмінбудівля. Загиблих та поранених немає.