Працівники Херсонського водоканалу були вимушені стріляти

3 года назад 0

У День працівників Херсонського водоканалу на підприємстві стартував Перший турнір з динамічної стрільби серед працівників підприємства, який фінішує 13 жовтня – напередодні Дня захисника України та Українського козацтва.
У зв’язку з карантинними обмеженнями традиційне футбольне змагання, присвячене Дню Конституції, в цьому році не відбулося з причини масовості спортивного заходу. Тому колектив з готовністю відгукнувся на пропозицію керівництва взяти участь у стрілецькому турнірі, який сприятиме розвитку фізичної культури працівників, створенню позитивної робочої атмосфери та зміцненню корпоративної єдності. Випробувати себе у стрілецький справі виявили бажання 73 водоканалівці.
У програмі змагань – дві вправи зі стрільби з пістолета 22 LR: стрільба на влучність з позиції стоячи по 5 мішеням та вправа з динамічної стрільби за правилами ФПСУ на 8 обов’язкових пострілів. Можливість підвищити рівень стрілецької майстерності працівникам Водоканалу надала Херсонська обласна організація «Фізкультурно- спортивне товариство «Україна» на чолі з Олегом Агеєнком.
Змагання проходитимуть у два етапи. Спочатку відбудуться 4 відбіркові тури між 14 підрозділами Водоканалу. У фінальному етапі буде визначено кращого стрільця Водоканалу. У командному заліку за сумарними результатами змагань буде визначено три кращі команди. Всі переможці отримають грошові винагороди, медалі та грамоти. Краща команда буде нагороджена перехідним Кубком турніру.
Перший відбірковий тур довів, що у Водоканалі є влучні і талановиті стрільці, які підтвердили свій професіоналізм не тільки у водопровідній, а й у стрілецькій справі та отримали від турніру драйв, адреналін і хороший настрій. Про фінал Першого стрілецького турніру Водоканалу буде обов’язково повідомлено на офіційному сайті організації.
Херсонводоканал