Працювати в поліції Херсонщини почали 103 нових співробітника

1 год назад 0

Днями до виконання своїх службових обов’язків на деокупованій території Херсонщини приступили 103 випускники закладів вищої освіти системи МВС.

Про це  Поліція Херсонської о області у фейсбуці

Відсьогодні територіальні підрозділи поліції Херсонщини поповнилися новими співробітниками кримінального блоку, досудового розслідування та превентивної діяльності. Цьому визначному для молодих лейтенантів моменту передувала зустріч із керівництвом ГУНП в Херсонській області.

Після привітання випускників із успішним завершенням навчання очільник поліції Херсонщини Ігор Король зазначив, що служба для молодих поліцейських розпочинається у складний час, в умовах правового режиму воєнного стану, коли щодня потрібно бути готовим до будь-яких викликів. У той же час полковник поліції наголосив, що у кожного лейтенанта буде фаховий наставник, який допоможе подолати труднощі, що будуть виникати під час первинної адаптації.

Після цього новопризначені оперативники, слідчі та дізнавачі, дільничні офіцери та ювенали познайомилися з керівниками своїх підрозділів і відбули до місць несення служби.