Представники влади Херсонщини привітали вчителів

2 года назад 0

Цієї неділі всі вчителі країни відзначатимуть своє професійне свято. Тож, з цієї нагоди голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко разом з першим заступником голови обласної державної адміністрації Андрієм Шибаєвим поспілкувалися з педагогами області й відзначили їх Почесними грамотами та подяками.
«Впевнений, що кожен вчитель хоче бачити щасливі очі своїх учнів. Тому бажаю усім вчителям, як оплату вашої праці, бачити щасливі та зацікавлені очі учнів. Міцного здоров’я, теплої атмосфери в колективі та в душі. Нехай вас цінують не лише у цей день, а цінують та поважають вашу працю щодня! », – привітав учителів Олександр Самойленко.
Також він нагородив Почесною Грамотою обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти:
Гусарчук Римму Юріївну – вчителя початкових класів Опорного закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради;
Орлова Павла Михайловича – керівника гуртків судномоделювання комунального закладу «Центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради;
Савченко Оксану Василівну – вчителя української мови та літератури Високопільської спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступенів «Обдарованість» Херсонської обласної ради;
Святинюк Аллу Олександрівну – вчителя хімії та біології Опорного закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради.
Крім того, Олександр Самойленко відзначив Подякою голови обласної ради начальника управління освіти і науки обласної державної адміністрації Тетяну Юшко за багаторічну сумлінну працю, забезпечення високої результативності та якості роботи, інноваційний підхід у реалізації завдань сучасної державної політики освітньої галузі та з нагоди Дня працівників освіти.
Окрім подяк та грамот від очільників області, педагогічні працівники також отримали відзнаки Міністерства освіти і науки.
Тож, за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки України нагороджено нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Василь Сухомлинський» Тарасенко Неонілу Іванівну – вчителя української мови та літератури Новоолексіївського закладу загальної середньої освіти № 2 Генічеської міської ради.
Нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти» нагороджено:
Грушевську Ольгу Павлівну – вчителя математики Новоолексіївського закладу загальної середньої освіти № 2 Генічеської міської ради;
Тарасову Тетяну Сергіївну – завідувача методичного відділу комунального закладу «Центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради.
За матеріалами Херсонської обласної ради