ПриватБанк кошмарить українців перевірками за дрібні оплати та перекази

9 месяцев назад 0

У банку відповіли на скаргу
Клієнтів ПриватБанку дедалі більше дивує чи навіть обурює робота банку щодо постійних перевірок та верифікації. Причому скаржаться українці, іноді проблемно сплатити комуналку або провести "копійчаний" переказ у Приват24.
Про це один із клієнтів написав у своєму відгуку на порталі Мінфін.
"При спробі відправити з Привату-24 переказ на 350 грн. (на іншу картку) вимагають дзвонити на 3700 і щось там пояснювати. Для чого мені фінансовий номер, пароль, двофакторна авторизація? Я не хочу нікуди дзвонити та повідомляти свої персональні дані невідомо кому", – обурився українець.
Він додав, що у відгуках зустрічав повідомлення людей, які нібито втратили гроші після дзвінків на гарячу лінію банку.
"До так званої "націоналізації" банк був зручний, зараз це просто вимотування нервів щоразу. Оплачуєш комуналку — то смс-ка, то дзвінок робота, то код введи… Тепер копійчаний переказ не даєте зробити! Як ви вже задовбали!" , — написав він.
У ПриватБанку на відкликання відреагували, зазначивши, що такі процедури допомагають протидіяти шахрайству.
"На жаль, іноді бувають ситуації, коли шахраї отримують доступ до мобільного телефону шляхом перевипуску сім-карти і в такому разі СМС не є перешкодою для них".
Відмова від перевірки операцій та підтвердження особи клієнта, або непроходження верифікації наражається на ризик втратити кошти. Просимо виявити терпіння та розуміння необхідності проведення операцій верифікації",
— додали у банку.Раніше ми розповідали, що почастішали випадки, коли ПриватБанк блокує картки своїм клієнтам. Як кажуть користувачі, це є наслідок численних перевірок фінансовою установою.
Хвиля