Пропагандистський телеканал «Таврія» записав новорічне привітання в гірших традиціях КВК і провінційного телебачення

1 год назад 0

Пропагандистський телеканал «Таврія», який працює на окупованій частині Херсонської області, розмістив у власному Телеграм-каналі новорічне привітання глядачам, зроблене в дусі псевдо-гумористичних привітань, які раніше часто робили провінційні телеканали, залучаючи для цього заштатних гравців або екс-гравців КВК.
Ідея зробити саме таке привітання належить, скоріше за все, директору «Таврії» Володимиру Адуллаєву, колишньому учаснику донецької команди КВК «Dream Team».
Згідно із сценарієм цього восьмихвилинного ролику, директор телекомпанії неочікувано пропонує співробітникам записати новорічне привітання, обіцяючи, що кожен просто зачитає свій текст з екрану-суфлеру.
Заздалегідь заготовленого тексту немає, і директор змушений імпровізувати. Тому на екран-суфлер виводяться або якась банальщина, або тексти старих новорічних пісень, або повнісінька маячня.
Іноді вставлялися невеличкі фрагменти з анімаційних фільмів і навіть аудіо-фрагмент новорічного привітання радянського керівника Леоніда Брежнева з новим 1979 роком.
Телепропагандисти вдалися до прийому, який вже давно не те що втратив оригінальність, а його використання вважається непристойним навіть в глибокій провінції. Тобто, до вже давно набридлого сюжетного ходу з комедійною колізією, заснованою на відсутності підготовленого привітання, необхідності імпровізувати і смішних ситуаціях, які піч час цього виникають.
Але було не смішно. Ролик з надмірно затягнутим хронометражем вийшов нудний і нецікавий.