Рятувальники Херсонщини стали у Рівному чемпіонами ДСНС України з футзалу

7 лет назад 0

У Рівному відбулися півфінальні та фінальні матчі заключної частини Чемпіонату Державної служби України з надзвичайних ситуацій з футзалу, до яких за підсумками першого дня змагань пробилися рятувальники Запорізької, Рівненської, Херсонської областей та Центру швидкого реагування ДСНС України.

У першому півфіналі серед команд Запорізької та Херсонської областей основний час гри закінчився внічию 2:2. А в серії пенальті путівку у фінал здобули рятувальники Херсонщини.

В другому вкрай напруженому півфіналі команда Центру швидкого реагування ДСНС України мінімально з рахунком 2:1 переграла господарів Чемпіонату. У матчі за ІІІ-тє місце запоріжани розгромили команду Рівненської області 7:1.

У фінальній грі між рятувальниками Херсонської області та Центру швидкого реагування з міста Ромни Сумської області в основний час кожній з команд вдалося вберегти свої ворота недоторканими. Переможця фіналу визначила серія пенальті. І знову Фортуна виявилася на стороні херсонців, які здобули перемогу з рахунком 3:2 та стали Чемпіоном ДСНС України з футзалу.

Нагороджували переможців та призерів начальник відділу організації фізичної підготовки та спорту ДСНС України Олександр Тарасов, голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов та перший заступник начальника ГУ ДСНС у Рівненській області Юрій Корецький. Всі спортсмени отримали кубки, медалі та грамоти. Разом з тим, за рішенням колегії суддів найкращим бомбардиром Чемпіонату було визнано Антона Лотвиновського із Запоріжжя, а кращим воротарем став Дмитро Холоша з Херсону. Також пам’ятний приз отримав найстарший гравець змагань Сергій Петрук з Житомира.