Рішення зборів: Сергій Кірсанов залишився головою Херсонського відділення Національного олімпійського комітету

5 месяцев назад 0

Проведено звітно-виборчу Асамблеї Херсонського обласного відділення НОК  

 “Вітаю Сергія Федоровича Кірсанова із переобрання на цю Важливу посаду. Так, можливо для багатьох сторонніх людей рішення коли на своїй посаді залишився чинний керівник – Сергій Федорович Кірсанов  і начебто де ж Ваші свіжи рішення, ідеї і напрацювання?!? Але ми дійсно багато обговорювали це питання Виконкомом Херсонського відділення НОК, шукали і пропонували потенційним кандидатам очолити відділення,  але у більшості причетних до фізичної культури і спорту в Херсонщині ще й досі не впорядкуване життя і розуміння того, що життя продовжується”, –  зазначив Ігор Гарагуля,   президент Федерації академічного веслування Херсонської області.
Заступником  голови обласного  відділення Національного олімпійського комітету  буде Юрій  Кан, також  на засіданні  Луїзу Кірсано із переобранням на посаду секретаря громадської організації.Щодо посади першого заступного, то виконуватиме ці функціональні обов’язки – Ігор Гарагуля.

“І дякую всім особисто за довіру і оцінку моєї діяльності на посаді першого заступника Херсонського відділення НОК всі це роки і переобрання на новий строк. Життя триває.Спорт Херсонщини живе, відновлюється і має плани, ресурси і дії із відродження” , – додав Ігор Гарагуля.