Різдвяний потяг Святого Миколая пройде через Херсон

6 лет назад 0

Акція ініційована волонтерами та громадськими діячами в рамках реалізації програми Президента України з підтримки Національної Єдності. Завдяки спільній роботі волонтерів і представників різних гілок влади за період з 19 квітня 2016 року було реалізовано вже 9 Потягів, в концепції яких на першому місці були питання підтримки і популяризації національно-патріотичного виховання молоді.

Стартує Різдвяний потяг Святого Миколая 8 грудня з Києва за маршрутом: Чигирин, Резиденція Св. Миколая (9 грудня) – Полонне – Ізяслав – Львів – Чернівці — Тернопіль — Хмельницький – Вінниця — Одеса – Миколаїв – Херсон — Кривий Ріг – Запоріжжя — Маріуполь – Волноваха – Покровськ — Бахмут — Лисичанськ — Сватове – Харків — Київ (23 грудня).

Потяг — це один з інструментів, який змінює Україну. Він надає можливість голосно говорити про важливі теми та події. Війна — це те, що теж змінює країну. Через біль, втрати і перемоги ми стаємо не територією, а державою. А ще через повагу і щирість, без яких ми б не встояли в 2014. Тому Різдвяний Потяг буде говорити, вітати та підтримувати всіх, хто 4 роки тому усвідомив, що Україна — понад усе! Хто встав і пішов воювати, волонтерити, допомагати і підтримувати. Це бійці, це діти, це освітяни, це жінки і чоловіки, які стали справжніми громадянами, а не масою в соціальних звітах. І саме для них ми хочемо зробити Свято і подякувати за їх працю і волю. Бо тільки разом ми — СИЛА! — зазначає організатор проекту Олена Іванова.

                                        Фото — з сайту "Про головне!"