Роман Діденко хоче поновитись на посаді директора департаменту інфраструктури Херсонської ОВА

2 месяца назад 0

Колишній директор департаменту інфраструктури Херсонської ОВА Роман Діденко намагається поновитись на втраченій посаді.
Про це свідчить ухвала з судового реєстру.
Діденко судиться з обласної військовою адміністрацією за посаду ще з початку 2023 року. За цей час він встиг перемогти у суді першої інстанції та відстояти рішення про поновлення на посаді в апеляції.
Але Верховний Суд скасував ці рішення та відправив справу Романа Діденка на новий розгляд до Миколаївського окружного адміністративного суду.
Він згаданою вище ухвалою прийняв справу до свого провадження та призначив підготовче засідання на 26 червня.
Роман Діденко був директором департаменту інфраструктури Херсонської ОДА у 2020 – 2022 роках. Посаду він обійняв незаконно, бо був визначений переможцем конкурсу на неї, коли кадрові конкурси на посади були заборонені. Діденка звільнили розпорядженням від 26 грудня 2022 року.
До цього він у 2019 році працював радником у Херсонській ОДА. А до посади радника Роман Діденко у 2016 – 2018 роках працював провідним консультантом-адміністратором у сервісному центрі МВС № 6541 в Херсоні.
Зараз Діденко працює заступником начальника з експлуатаційного утримання та безпеки автомобільних доріг у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Херсонській області.
А департамент інфраструктури Херсонської ОВА очолює колишній працівник кримського управління Нацполіції у вигнанні Олег Ярошак.