Росія весь рік мститься Херсону та іншим звільненим містам — Зеленський

6 месяцев назад 0

Росія весь цей рік мститься за свободу Херсону та іншим нашим звільненим містам.
На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський у з нагоди першої річниці визволення Херсона, передає .

«Росія весь цей рік мститься за свободу Херсону та іншим нашим звільненим містам. Обстріли щодня. Бомби, артилерія, ракети. Лише від учорашнього вечора до сьогоднішнього ранку майже сорок дронів і ракет. Балістика проти Києва, дрони й ракети проти Одещини, Харківщини. Свідомі знущання від ворога. Щодня! Але жодного дня нашого відчаю», — сказав Зеленський.

За його словами, ніхто з українців нині не має легковажити тим, що за ворог проти нас. «Україна знає, що російська армія не слабка, ненажерлива, але наша держава вміє її долати» , — зазначив він.

«Як і торік, Росія прагне знищити нашу країну, наше життя. Як і торік, ми маємо знищувати окупанта. Україна це робить. І сьогодні, дорогі українці, українки, будь ласка, подякуйте тим, хто свою силу й своє життя поставив на захист України та українців. Хто воює зараз. Хто на бойових постах зараз. Хто тренується, щоб поповнити бойові бригади. І хто працює зараз, щоб у наших воїнів були снаряди й зброя, броня та авіація, ППО і РЕБ»,  — додав Президент.Як повідомлялося, 11 листопада 2022 року Херсон був визволений від російських загарбників.
Зеленський наголосив, що Україна повернеться у свої міста і села, які зараз ще тимчасово окуповані.​

Фото: ОП