Росіяни нарощують угруповання “Днепр”: завдяки чому це стало можливо

5 месяцев назад 0

На лівому березі Херсонської області: короткий огляд.

Командування РОВ за останні півтора тижні змогло наро​стити групу військ «Днепр» трохи біль​ше 68 тисяч і це очевидно, нарощування продовжиться.

Це стало можливим завдяки перекиданню підрозділів 104-ї ДШД до Херсонської області. Зокрема, її 337-й ДШП був помічений в районі Абрикосівки та Великі Копані, які, до речі, південніше Раденська трасою Е97. Підрозділи проводили розвідку, що так само дає їжу для роздумів.

Крім того, частина підрозділів 810-ї ОБр МП була переміщена на захід від Олешок. Нагадаю, що переважно цих тюленів, які жодного разу не бачили моря, застосовували у фронтальних боях у районі Кринок, у специфічній комбінації зі “Шторм-Z”.

Здавалося б, Кринки зараз дещо більш болісне місце для РОВ, ніж західні прерії Олешек, але, схоже, що ні, особливо з урахуванням кишки Р57, що покірно тягнеться до Голої Пристані, де аналогічно РОВ постійно хтось або щось мерехтить.

Таким чином, командування РОВ намагається посилити ГВ «Днепр» за рахунок того ресурсу, який був сконцентрований раніше в Запорізькій області, для блокування настання СОУ. Десь прибуває, десь зменшується, ​а як же резерви? А як же ​тил? А як же безкрайня росіянка з людським ресурсом? До виборів не турбують, бережуть?

І на завершення про незбагненне. По 2206 звідкись прилетіла 82-мм міна. Не знаю що відбувається, але дуже цікаво.

Військово-політичний оглядач