Росіяни планують ухвалити закон про “патріотичне виховання” на лівобережжі Херсонщини

2 месяца назад 0

Окупанти продовжують спроби навʼязати молоді окупованих територій Херсонщини своє “патріотичне виховання”, що зводиться здебільшого до пропаганди ідей “русского міра” та мілітаризації херсонських дітей і підлітків. Щоб уніфікувати процес зомбування молодого покоління, місцеві колаборанти планують створити окремий “закон”, який діятиме виключно на лівобережжі Херсонщини.

Про це повідомляють кореспонденти  з посиланням на російські джерела.

“Важливість закону про духовно-моральне виховання для Херсонщини важко переоцінити. Адже багато присутніх тут виросли в атмосфері, яка приймала лише західні орієнтири, відкидаючи все те, що дорого нашій душі, навчаючи ненависті та руйнації. Настав час все виправити”, – зазначають росіяни.

Розробляти новий закон для Херсонщини будуть місцеві колаборанти, псевдоісторики та державні зрадники, тож зрозуміло, які саме “патріотичні ідеї” він міститиме.

Наприклад,  у великих містах окупованої частини регіону музеїв, у яких місцевим жителям розповідатимуть про “героїв” так званої “спецоперації”, які загинули в Україні. Це має, на думку росіян, підвищити рівень “патріотизму” на Херсонщині.