Росіяни відкрили нове пропагандистське медіа на окупованій Херсонщині

3 недели назад 0

Росіяни на окупованих територіях відкрили ще одне онлайнмедіа і називали його «Новое медиа». Сивмолом обрали викраденого у  Херсоні єнота . Про це вони пишуть майже в усіх власних пабліках.

Активних посилань на російські ресурси ми не подаємо, аби не збільшувати їхню аудиторію, або подаємо у вигляді архівованих матеріалів.

Росіяни свій новий онлайнресурс назвали «Новое.Медиа» і описали як «видання для мешканців Новоросії і Донбаса, яке говорить від імені цих мешканців». Також зауважують, що медіа начебто має допомогти мешканцям окупованих українських регіонів «інтегруватись» в новий простір «великої багатонаціональної країни».

Анонс нового медіа росіян в окупаціїФото: Окупаційне медіаАвтор:  Окупаційне медіа Наразі окупаційне медіа існує в мережі Телеграм. Вони розділили телеграм-канали медіа на херсонський, донецький та запорізький. Херсонський телеграм-канал створений 23 лютого 2024 року. Активно стали дописувати 30 березня. Дописи окупаційного медіа росіянФото: Окупаційне медіаАвтор:  Окупаційне медіа Нічого принципово нового в цьому медіа немає. Вони повторюють ту саму інформацію, яку озвучують окупаційні ватажки (Володимир Сальдо, Віталій Булюк, місцеві ватажки) та інші пропагандистські медіа: «Таврия», «Херсонское агентство новостей» та інші. Іноді пишуть іншими словами, але в цілому повторюють . Загалом принцип — той самий, що і у каналу «Херсонское агентство новостей»: розділення на окуповані регіони, пропагандистські новини.

Дизайн і назва медіа нагадують деякі українські. Приміром давно працює херсонське видання, яке називається : ресурс працює з 2017 року, активно висвітлює новини Херсонщини, має .

Дизайн же російського окупаційного медіа нагадує дизайн кількох українських медіа, зокрема нам нагадало