Російська армія 105 разів обстріляла Херсонщину: загинули двоє людей

7 месяцев назад 0

Упродовж 18 жовтня армія РФ 105 разів била по території Херсонської області. З реактивних систем залпового вогню, гранатометів, мінометів, зенітних установок, артилерії, танків, авіації та дронів випустила 580 снарядів.
Про це в Telegram повідомив керівник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Військові РФ обстрілювали житлові квартали, влучили у території парку та заводу у Херсоні. Двоє людей загинули, четверо — поранені, йдеться в повідомленні.

Що відомо про обстріли Херсонщини 18 жовтня 2023 року Протягом доби на Херсонському напрямку армія РФ завдала авіаударів неподалік Новоберислава, Козацького, Ольгівки, Придніпровського та Піщанівки. З артилерії та мінометів обстріляла Козацьке, Тягинку, Благовіщенське, Чорнобаївку та Херсон.

Російська армія з трьох винищувачів "СУ-34" скинула шість керованих авіабомб на два населені пункти Бериславського району Херсонщини.
Російська авіація скинула керовану авіабомбу на тимчасово окуповану Каховку Херсонської області. КАБ впала в районі дендропарку: зруйноване приміщення фабрики та будинки, розташовані поблизу.

Армія РФ вчергове обстріляла Золоту Балку на Херсонщині. Зафіксували щонайменше 12 ударів по селу. Поранена літня жінка, її ушпиталили.

Внаслідок обстрілу РФ мікрорайону Корабел у Херсоні поранені двоє чоловіків. Їх ушпиталили з мінно-вибуховими травмами.

Армія РФ обстріляла Ольгівку на Херсонщині, відомо про 47-річного пораненого чоловіка. Також завдала п'ять авіаударів по Козацькому.