Російські окупанти організовують дитячі військові літні табори на Херсонщині: канікули з Росгвардією

2 месяца назад 0

Російські окупанти організовують мілітаризацію дітей на  Херсонщині через проект «Канікули с Росгвардієй».

Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел інформації.

На окупованих територіях Херсонської області російські окупанти впроваджують проект «Канікули с Росгвардієй», який спрямований на мілітаризацію молодого покоління та поширення пропаганди серед дітей.

Згідно з офіційним повідомленням окупантів, російські бійці Росгвардії організували для дітей «познавальні зустрічі», майстер-класи, розважальні старти та різноманітні квести. Також представники окупаційного спецпідрозділу влаштували для школярів тренування з висотної підготовки, на яких діти знайомилися з обладнанням страховочних систем.
Ці заходи ставлять перед собою мету не лише розвагу та заняття під час канікул, а й активне залучення дітей, відверто впроваджуючи мілітаристичну атмосферу серед них. Російські окупанти спрямовують усі зусилля на те, щоб молоде покоління прийняло їхню агресивну імперську ідеологію.

Ці заняття, які маскуються під «пізнавальні» заходи, стають ще одним інструментом у руках окупантів для впливу на свідомість молоді та формування в них позитивного ставлення до військової діяльності та агресивної політики Росії на окупованих територіях.