Російські війська майже 90 разів били по Херсонщині: загинула людина, четверо поранених

7 месяцев назад 0

Російські військові упродовж 1 січня 2024 року з мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню "Град", танків, зенітних комплексів, авіації та дронів 87 разів обстріляли Херсонську область.
Про це в Telegram повідомив керівник обласної військової адміністрації  Олександр Прокудін .

Загалом за добу по території Херсонщини армія РФ випустила 466 снарядів, била по житлових кварталах населених пунктів області, влучила в об'єкт критичної інфраструктури у Херсоні. Одна людина загинула, четверо  — поранені, йдеться в повідомленні.
 
У  Херсонській МВА повідомили, що російські війська за минулу добу 12 разів обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади та використали для цього 38 снарядів. Ураження зафіксували в Херсоні, Антонівці, Садовому та Комишанах.
 
Що відомо про обстріли Херсонщини 1 січня 2024 року Армія РФ обстріляла житловий будинок у Велетенському на Херсонщині. Під завалами опинилися двоє людей: одна жінка загинула, ще одна отримала поранення ноги та спини.

Російські військові атакували Комишани на Херсонщині. У власній оселі постраждала жінка. Її з черепно-мозковою травмою та контузією доставили у лікарню

Російська армія обстріляла Токарівку на Херсонщині. Поранений чоловік. З вибуховою травмою та пораненням руки його ушпиталили. Внаслідок обстрілу РФ Новокаїр поранений чоловік. Він отримав вибухову травму та поранення грудної клітини.