Російські загарбники завозять нових росгвардійців на Херсонщину

2 месяца назад 0

Окупанти посилюють звезення нових росгвардійців на  Херсонщину .
Про це редакції  стало відомо від місцевих мешканців з окупації.
Окупанти звозять на тимчасово захоплені території поліцаїв з Росгвардії для боротьби з українським підпіллям. Офіційною причиною збільшення кількості поліцаїв є високий рівень «екстремізму» на Херсонщині. Проте в тоталітарній Росії екстремізмом вважається все, що не узгоджується з волею Кремля. У випадку з окупованими територіями, любов до своєї батьківщини робить кожного українця екстремістом.
За 2.5 роки окупації загарбникам не вдається подолати супротив українців, який останнім часом лише зростає. Українські активісти та підпільники продовжують боротися проти окупаційної влади, використовуючи всі можливі методи для протидії. Підпільний рух залишається потужним і не здається, попри всі зусилля російських окупантів.
Завезення поліцаїв має за задумом окупантів розвантажити армію, яка наразі бере участь в рейдах проти місцевого населення. Також це збільшить кількість самих рейдів у пошуках членів підпілля. Однак, такі дії тільки підсилюють рішучість українців протистояти окупаційній владі.
Останнім часом активісти повідомляють про масові обшуки в селах  Скадовського  та  Генічеського районів. Жителі усіх населених пунктів, що знаходяться поблизу них, наразі піддаються ретельним перевіркам. Окупанти намагаються виявити будь-які докази співпраці з українськими силами, перевіряючи телефони, документи та банківські перекази місцевих жителів.

Особливо напружена ситуація у селі Круглоозерка біля Скадовська. Окупанти ретельно перевіряють кожного жителя, намагаючись знайти будь-які сліди підпільної діяльності. Протягом дня окупанти планують обійти усі села навколо Скадовська, що свідчить про їхнє безсилля перед зростаючим супротивом українців.