Розкладачки для ЗСУ: волонтери збирають кошти, щоб допомогти українським воїнам на херсонському напрямку

2 года назад 0

Військовослужбовцям ЗСУ на херсонському напрямку потрібна допомога. Організація "ІРЦ Правовий простір" оголосила збір коштів на придбання розкладачок для воїнів, які зараз перебувають в окопах і сплять на землі.

Про це  Наталя Бімбірайте на своїй сторінці у Facebook.

"До уваги херсонців і всіх, хто любить Херсонщину! Дуже потрібна допомога нашим землякам і друзям – херсонцям, які нині на Херсонському напрямку! Вже осінь, ночами холодно, а наші воїни сплять на землі, а як підуть дощі, уявіть як воно" , — написала Наталя.

Вона розповіла, що кошти збирають на придбання розкладачок вітчизняного виробництва, які вже схвалені нашими бійцями. Вартість однієї — 3000 грн. Потрібно зібрати мінімум на 10.

Також Наталя Бімбірайте опублікувала реквізити, за якими можна надсилати допомогу:
IBAN UA533052990000026005001105656
ЄДРПОУ 39749842
отримувач ГО "ІРЦ "Правовий простір"
АТ АКБ Приватбанк
ЄДРПОУ 14360570 Що відомо:

  • В Бериславському районі Херсонської області Сили оборони півдня знищили склад боєприпасів в Біляївці та поромну переправу в районі Львового.
  • Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали 170 вогневих завдань по місцях скупчення живої сили та бойової техніки військ РФ. А також вдарили по понтонній переправі у районі Дар’ївки та наведеному мосту біля Нової Каховки
  • Військові РФ залучили вертольоти для пошуку "своїх" втікачів в районі населеного пункту Бабенківка Друга Каланчацької селищної громади. Таким чином російська армія примушує військових повернутись на бойові позиції.