Розвиток спорту на Херсонщині можливий лише завдяки злагодженій роботі всіх гілок влади та спортивних федерацій

2 года назад 0

В цьому переконаний начальник управління фізичної культури, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації Віталій Вибранський, який взяв участь в урочистих зборах Херсонської обласної організації Федерації боксу України:

— Приємно було передати вітання голови обласної державної адміністрації Геннадія Лагути одній з ведучих спортивних федерацій Херсонщини. Їх результати покращуються кожного року завдяки злагодженій праці всього колективу. Спортсмени з кожним роком здобувають нагороди все вищого рівня, і сподіваюсь, невдовзі ми знов матимемо учасника Олімпійських ігор з цього виду спорту.
Зі свого боку обласна державна адміністрація спільно з обласною радою докладає чимало зусиль для розвитку спорту. Фінансування заходів на наступний рік збільшено майже на 3млн грн, переведено тренерський склад з ФСТ до обласної комплексної ДЮСШ з боксу та інших видів спорту, триває вирішення питання стипендій кращим спортсменам.
Розвиток спорту можливий лише завдяки злагодженій роботі всіх гілок влади та спортивних федерацій. Питань дійсно ще багато, але спільними зусиллями їх буде вирішено, — переконаний Віталій ВИБРАНСЬКИЙ.