Шахраї просять у бізнесменів Херсонщини кошти на потреби «центру»

2 года назад 0

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що телефонні шахраї вкотре намагаються виманити кошти у бізнесменів Херсонщини.
Представники Олешківської громади повідомляють, що невідома особа телефонує бізнесменам громади, користуючись номером 066-356-23-42, та пропонує зв’язатись з нібито начальником Олешківської ДПІ за номером 099-765-28-80. Псевдоподатківець, у свою чергу, в розмові з платниками податків, вимагає кошти, для потреб групи аудиторів ДПС «з центру». Для гарантування того, щоб підприємство не потрапило до переліку тих, що будуть перевірятися, необхідно перерахувати декілька тисяч гривень на банківську картку 4441 1144 2262 8501, отримувач Ольга Т.
Раніше ми писали про те, що Шахраї пропонують бізнесу Херсонщини працювати по-новому
Вчергове звертаємо увагу платників податків на неможливість та неприйнятність ситуацій щодо вимагання неправомірної вигоди працівниками ДПС. Закликаємо бути уважними і ні в якому разі не піддаватись на провокації шахраїв! Не перераховуйте кошти шахраям! У разі можливості, при отриманні подібних пропозицій, звертайтесь із заявами до підрозділів Національної поліції.
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі висловлює подяку платникам податків Олешківської громади за небайдужість, відповідальне ставлення до дотримання законодавства.
Читайте також: В Херсонській області шахраї знову тероризують платників податків
Про можливі корупційні правопорушення, здійснені працівниками Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, повідомляйте сектор з питань запобігання та виявлення корупції за телефоном (0552) 427680 або надсилайте на електронні поштові скриньки: kherson.vzvk@tax.gov.ua та kherson.vp@tax.gov.ua.
ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі