Що в Херсоні під час карантину трапилося з маршрутками

3 года назад 0

У Херсоні на зупинках громадського транспорту з самого ранку зібралися величезні натовпи городян. Сотні людей стояли з 7 ранку в надії дочекатися маршрутку і виїхати на роботу, але марно.
Маршрутники просто не вийшли на роботу, мотивуючи свої дії подорожчанням газу і штрафами за переповнені автобуси від поліції.
Фото яке опубліковане на сайті МОСТ, зроблено вчора о 7:20 на кінцевій 9 тролейбуса на Шуменському. Але схожа ситуація спостерігається, судячи з повідомлень в соцмережах, на багатьох зупинках.
Радник мера Юрій Стельмашенко каже, що в умовах "червоної зони" маршрутки працюють в ущерб, ще й на тлі зростання ціни на автомобільний газ. Місцева влада намагається вивести на маршрути додатковий комунальний транспорт і тролейбуси. "Розглядаємо механізм компенсації для перевізників в період карантину" , — додав Стельмашенко.
Відзначимо, що згідно з правилами червоної зони перевезення пасажирів повинно здійснюватися тільки на сидячих місцях і за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів.
P.S. Про шляхи вирішення проблеми з маршрутками під час карантину — читайте на "Херсонцях" завтра!