Щодо вивезення сміття у Херсоні

2 года назад 0

У департаменті міського господарства Херсонської міської ради роз’яснюють ряд питань, пов’язаних із вивезенням сміття.
На сьогоднішній день вивезення сміття проводиться з перебоями виключно з двох причин:
— відсутність палива (газу та бензину) на території міста. «Відповідно, машини, які проводять роботи на цьому паливі, «випадають» з маршруту, а інші, які їздять на дизелі, працюють по графіку через день» , – пояснюють у департаменті. — відсутність 30-50% водіїв на своїх робочих місцях , так як вони проживають в передмісті і не мають можливості добратися до Херсона. «Ми працюємо в дуже важких умовах, але постійно вивозимо сміття.
Якщо ви знаєте адресу в межах міста , де не вивозяться ТПВ , повідомте на гарячу лінію департаменту: (0552) 49-54-51 », – наголошує т.в.о.директора департаменту Олена Мазур. Прохання до мешканців приватного сектору: не виносьте сміття на вулиці міста, підтримуйте зв’язок з квартальними, слідкуйте за офіційними каналами Херсонської міської ради, де публікуватиметься приблизний графік вивезення ТПВ по районах міста.
«Звечора квартальна інформуватиме вас про вивезення сміття у вашому районі – лише після цього ви повинні винести його на вулицю» , – підкреслюють у департаменті міського господарства Херсонської міської ради.